maanantai 23. kesäkuuta 2014

Haikea juhannus, mutta vielä on toivoa Brecin parantumisesta :)

Meillä tosiaan vietettiin surullista juhannusta. Siskoni toinen mäyräkoira sai uudelleen välilevytyrän :( Mutta toivoa parantumisesta on kun Breci pääsee tänään tai ilmeisesti viimestään huomenna leikkaukseen. Hain Milon meille lauantaina hoitoon, jotta Breci saisi olla mahdollisimman rauhassa.

 Meillä asustaakin nyt sitten jonkin aikaa kaksi koiraa ja kissa. Tuossa tälläkin hetkellä makaavat kaikki vierekkäin isossa pedissä, kissa osittain kummankin päällä :D

Meillä on sujunut Funtun ja Vauvan yhteiselo hienosti. Pariin viikkoon en antanut Funtun haistaa vauvaa, muutakuin jaloista ja senkin tein hyvin varovasti. Kaikki kakka ja pissa vaipat Funtu sai nuuhkia ja meinasi kyllä kakkavaipat napata suuhunsa :D Ja nyt ollaan jo siinä tilanteessa, että koira on täysin tottunut vauvaan. Vauva on vapaasti lattialla sitterissä kaikkien nuuskittavana. Funtu on jopa nukkunut vauvan kanssa selkä selkää vasten sängyllä ja ollut hyvin varovainen että ei tallo vauvaa. Kissan kanssa saa olla edelleen varovainen, sitä kun kiinnostaa liikkuvat kädet ja jalat. Mutta nyt on pahin pelko ohi ja saan huokaista helpotuksesta. 

Siskollakin ollaan oltu Funtun kanssa kylässä ja siellä sama meininki kuin kotonakin, eli vauvat ovat lattialla nuuskittavana ja koirat ovat kiltisti. Mitä nyt sitten välillä pusuttelisivat vauvat ihan märiksi :)

Pusuttelua

Hetkeä aiemmin Jyrppy-kissa pesi Funtun korvaa :D

Milo kävi hyppäämässä salaa tätin sänkyyn..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti