maanantai 13. tammikuuta 2014

Hupisis.. melkein vuosi edellisesta kirjoituksesta. Vuosi on mennyt nopeasti ja kaikkea on vuodessa ehtinyt tapahtumaan. Vuoden sisällä olen kerinnyt muuttamaan kahdesti. Ja tänä päivänä asutaan siskoni kanssa samalla kadulla. Eikä siinä vielä kaikki, vaan olemme myös samaan aikaan raskaana ja laskettuaikakin on melkein sama. Toisella päivää ennen :)

Funtik on voinut hyvin, mitä nyt sille muutama ylimääräinen kilo tullut, niinkuin emännällekkin :D Täällä ollaan jo pitkään odotettu kunnon ulkoilu kelejä ja nyt on onneks lunta maassa ja pakkasta niin Funtukin lähtee mielellään lenkille :)

Väiski kissalle kuuluu myös hyvää, mutta surettaa kun sitä ei voi enään päästää ulos, kun muutimme kerrostaloon. Mutta uskon että sille riittää kesäisin päivystäminen parvekkeella :) Nyt se ei vaan meinaa ymmärtää, että ulkona on pakkasta. Haluaa parvekkeelle ja haluaa sitten samantien pois, kun tajuaa että siellä on kylmä :D

Tässä vielä sekalaisia kuvia viime kesältä ja talvelta :)

Kissa sai myös juoksennella pitkässä flexissä mökillä :) 





Funtik

Breci

Milo




Ramasee...




Viime talvelta


Viime talvelta

Pesuhetki :)

3 kommenttia:

  1. Kiva kun olette palanneet ja onnea tulevan vauvan johdosta! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon :) ja toivottavasti saan tänne jatkossakin päivitettyä useammin kuin kerran vuodessa :D

    VastaaPoista
  3. Onnea vauvasta! Kirjoita nyt jotain sitten vauvelistakin, vaikka sitten on entistä vähemmän aikaa vaikka olisi entistä paljon kirjoitettavaa. Terveisii M-L ja Ossi.

    VastaaPoista