lauantai 3. marraskuuta 2012

Ensilumi ja uusi tulokas :)
Syksy on meillä mennyt kovasti sateisessa säässä. Lenkit on jääneet lyhyiksi, koska eihän meidän herra tuolla kurassa ja sateessa suostu liikkumaan. Mutta nyt on sitten leikkikaveri sisällä, nimittäin Väinö-kissa. Poikaystäväni vanhemmat löysivät kissan pellolta hylättynä ja me sitten päätettiin antaa sille koti. Väinö oli kuin pieni hiiri kun haimme sen. Painoi hädin tuskin karkkipussin verran. Pelkäsin kyllä ensalkuun, että miten Funtik ja kissa tulee toimeen, mutta hyvinhän ne. Tällä hetkellä ovat jo parhaat kaverukset ja nukkuvat kylki kyljessä.

4 kommenttia:

  1. Kuinka ensikohtaaminen sujui? Tajusiko Funtik heti homman juonen vai olisiko kissa ollut mieluiten saalis? Söpö Väinö-poika ja söpöjä unikuvia. :)

    VastaaPoista
  2. Ensikohtaaminen sujui tosi hyvin, vähän kyllä jänskätti että mitä tästä tulee :D Mutta Funtik tajus jutun heti. Kissa oli meillä kuljetuskopassa ja funtik sai ensin haistella sitä. Sitten avasimme vaan oven ja kissa tuli ulos ja koiralla vaan häntä vipatti :D Eikä oo tullu mitään kärhämiä, tosin kissalla on niin suuret ruokahalut, että meinaa syödä koirankin ruuat :D

    VastaaPoista
  3. Voi että miten suloiset kaverukset :) <3 Ihanaa kun Funtikilla on nyt kaveri ja ystävyys yli roturajojen on mainio juttu :)

    VastaaPoista