perjantai 9. joulukuuta 2011

Ensilumi :)

Funtik on ollut aivan hirveän innoissaan lumesta. Ainoa huono asia on, että se ei meinaa osata tehdä tarpeitaan kunnolla :D Ja kylmähän pojalla on, vaikka kuinka olisi talvitaminetta päällä :)

Tässä vielä muutamia tuoreita kuvia :)




























5 kommenttia:

  1. Onpa kyllä mahtavan näköinen turkisliivi pojalla päällään! Varmasti kelpais muillekin, muotitietoisille, mäyriäisille :) Meillä pojat ottavat manttelit päälleen sitten vähän kylmemmällä säällä; hyvin vielä tarkenee pitkäkarvaiset ellei tule aivan järjetön tuuli. Sehän se pahin sää on: -10 tai - 15 astetta pakkasta ja merituuli...hyydyttää kyllä karsimmankin mäyräkoiran, ihmisestä puhumattakaan!

    VastaaPoista
  2. Funtik silloin tarhalla ollessaan kuulemma inhosi kaiken maailman vaatteita, mutta huvittaa kun täällä meillä ei ole ollut minkäänlaista ongelmaa. Suunnitelmissa olisi ostaa Funtsulle joku kunnon talvitakki, kun tuo turkisliivi tuppaa aukeamaan joka välissä. Hyvää Joulun odotusta sinne päin ja rapsutuksia :)

    VastaaPoista
  3. Lämpimästi voin suositella Hurtan talvimanttelia joka on kietaisumalli eikä siis kumminkaan tarrakiinnityksellä vaan pikalukolla. Tosi hyvin on toiminut, en nyt kyllä tähän hätään muista mikä niistä mantteleista oli just se mäyräkoirakoko, mutta kysymällä selviää varmasti jos esim. Mustissa ja Mirrissä käyt katsomassa takkeja. Ei aukea vaikka olisi kovempikin meno ;)

    Joulunodotukset ja rapsut kanssa sinne :)

    VastaaPoista
  4. Ai että mitä kuvia :) Mivo ja Resiinakin päässyt kuvaan :D

    Ja on meinaa komee perintö pomppa :D

    VastaaPoista
  5. Näin on, mutta ehkä hieman epäkäytännöllinen :D Mutta onneksi nyt on uusi hankittu,toivottavasti se ajaa asiansa pikkusen paremmin ;)

    VastaaPoista