keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Kun Funtik oli tarhalla...

Ajattelin laittaa tänne nämä muutamat kuvat Funtikista, jotka ilmeisesti on otettu Funtikin ollessa Viipurin koira tarhalla. Kun näitä kuvia vertaa nyt näihin tuoreisiin kuviin, niin huomaa kuinka paljon poika on kasvanut ja vahvistunut. Funtik painoi meille tullessaan noin 6 kiloa. Nykyisin pojalla on painoa jo 7,2 kiloa. Eipä taida poika tuosta enään paljoa kasvaakkaan, kun paino on pysynyt jo jonkin aikaa visusti 7,2 kilossa.

Funtik on ollut muuten terve koira, mitä nyt tassuissa sillä on vikaa. Tassut kääntyvät ikävästi, mutta se ei tosin ole poikaa haitannut ( ainakaan vielä ) Mahdollisesti ehkä leikkausta siinä vaiheessa sitten.

Funtik kerkesin olemaan muistaakseni Viipurin koira tarhalla noin 2 viikkoa, kunnes se tuotiin tänne suomeen kotihoitoon. Funtik on ollut lapsiperheessä, mutta ken tietää mikä sitten totuus on. Mutta hyvin sosiaalinen koira se ainakin on ja tullut ihan hyvin toimeen aikuisten kuin lapsienkin kanssa. Mitä nyt välillä mustiin pukeutuneet miehet, tai sitten jossakin hämärässä rappukäytävässä vastaan tullut mummo saattaa välillä säikäyttää pahimman kerran :D

Mutta juu, Itse olen pienestä saakka haaveillut ottavani koiran jostakin tämmöisestä kodittomien tarhasta, ja nyt se sitten toteutui. Tosin tavallaan Funtik on äitini koira, mutta minä vastaan sen hoitamisesta. Äiti toimii maksumiehenä ja mummona Funtikille :D

Ja mitä vielä toiseen, vielä toteuttamattomaan unelmaani kuuluu, että haluan toimia tälläisessä löytöeläin tarhassa ja parantaa koirien elinoloja.

Mutta tässä vielä nämä kuvat Funtikista tarhalla









Käykäähän auttamassa kodittomia koiria!  Että niilläkin olisi myös hyvät oltavat ! Kaikista mahdollisista koirille tarkoitetuista tarvikkeista on varmasti pulaa ja pienikin avustus auttaa ! :))

4 kommenttia:

  1. Niin suloinen tuo Funtik!:) Ja voi hyvä ihme mikä katse toisella on...

    Mä käyn aina kanssa tsekkailemassa noita koiratarhojen sivuja, yleensä Viron ja Espanjan vastaavia...aika monta karvanaamaa sieltä haluttaisi ottaa mukaan.

    VastaaPoista
  2. jep! Katsoin viimeks ite kans eilen ja siellä olisi yksi mäykkypoikakin vailla kotia :)

    VastaaPoista
  3. Oi, olis vai? Millä tarhalla?(just, aivan kun mä nyt tähän hätään voisin ottaa...mutta ainahan sitä voi vinkata jollekin muulle, joka etsii rescue-koiraa! :)

    VastaaPoista
  4. viipurinkoirat.fi sivuilta katsoin. Herra taisi olla 4 vuotias :)

    VastaaPoista